Naruto maailm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Naruto maailm

Tere Tulemast Naruto Maailma.

PealehtPortal**OtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

poes

Go down 
+4
HeNrY
Markus Gaara
H.Kato
Fred
8 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3  Next
AutorTeade
Fred
Jounin
Jounin
Fred

Postituste arv : 1980
Pärisnimi : Fred
Registration date : 19/08/2007

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeLaup Okt 13, 2007 12:57 pm

(okey , ma ei saand sõnastusest aru)
Tagasi üles Go down
https://narutomaailm.forum.co.ee
Ballafrog Yamanaka
Special jounin
Special jounin
Ballafrog Yamanaka

Postituste arv : 97
Registration date : 09/11/2007

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeReede Nov 09, 2007 6:42 pm

Ballafrog astus sisse ja ütles palun mulle 10 kunaid olgu nüüd lähen tahgasi missionile
Tagasi üles Go down
Krekan Yagami
ninja akadeemia õpilane
ninja akadeemia õpilane
Krekan Yagami

Postituste arv : 49
Registration date : 21/11/2007

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeKolm Nov 21, 2007 8:03 pm

Yagami astus sisse ning otsis relvapoe omanikku.Ta tuli tööd otsima.(sest see mis ta vanemad andsid taskurahaks oli liiga vähe).Ta istus maha ning ootas veel natuke aega.
Tagasi üles Go down
H.Kato
Konoha Hokage
Konoha Hokage
H.Kato

Postituste arv : 1571
Pärisnimi : Salastatud
Registration date : 02/09/2007

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeKolm Nov 21, 2007 8:05 pm

Tervist. Ma olen selle poe omanik. Müüal on tegemist. Mis te soovite? tuli valgehunt uue inimese juurde.
Tagasi üles Go down
Krekan Yagami
ninja akadeemia õpilane
ninja akadeemia õpilane
Krekan Yagami

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeKolm Nov 21, 2007 8:13 pm

Tere, ma otsiks tööd siia...kui võimalik oleks, ütles ta natukese ajapärast.
Tagasi üles Go down
H.Kato
Konoha Hokage
Konoha Hokage
H.Kato

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeKolm Nov 21, 2007 8:49 pm

Võib küll aga räägi endast, võibolla isegi saad tööd müüjana.. Ma ei taha vaenlast meie relvade juurde lasta.
Tagasi üles Go down
Krekan Yagami
ninja akadeemia õpilane
ninja akadeemia õpilane
Krekan Yagami

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 4:52 pm

Jah jah ikka ütles Yagami ning hakkas siis rääkima. Mu vanemad on mõlemad sündinud+elanud Leaf Villages terve elu.minagi sündisin siin.Mu isa on ehitaja ning ema on Anbu tiimis .Olen 14 aastane ning ja oleks tööd vaja sest ma piisavalt vana et ise kah juba millegiga natukenegi raha teenida.sobiks ükskõik mis töö ning jahh kui vastu mind võetakse siis sooviks palga hinda kah teada...
esialgu ei küsigi midagi väga head lisas ta veel pärast väikest pausi.
Tagasi üles Go down
H.Kato
Konoha Hokage
Konoha Hokage
H.Kato

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:06 pm

Su ema töötab ANBUs? Ma olen juhslikult PeaANBU, mis ta nimi on(su ema). Sa võid siia müüaks tulla. Ma ei saa sind ametlikult tööle võtta sest sa oled liiga noor aga palgaks võiks olla 30 ryo tunnis kui sulle see sobib.(1 ryo = 1 kroon)
Tagasi üles Go down
Krekan Yagami
ninja akadeemia õpilane
ninja akadeemia õpilane
Krekan Yagami

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:10 pm

Teie oletegi pea anbu?
Jah selge selge...30 tunnis...ma mõtlen selle peale. Ma annan vastuse hiljemalt täna õhtuks ,okei? sõnas ta ning ootas kas ta vastab midagi ennem kui ta lahkub.
Tagasi üles Go down
H.Kato
Konoha Hokage
Konoha Hokage
H.Kato

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:12 pm

mul on suht arukas pidada relvapoodi kui ma olen peaANBU.
Tagasi üles Go down
Krekan Yagami
ninja akadeemia õpilane
ninja akadeemia õpilane
Krekan Yagami

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:16 pm

Jah seda küll vastas ta kohe.Mu ema nimi on Yanaya , ütles ta peale viivitust.
Ilus ilm on täna, vaadates aknast välja kudas lund sadas ning mõned perekonnad jalutasid väljas poegadega ning tütardega.
Tagasi üles Go down
H.Kato
Konoha Hokage
Konoha Hokage
H.Kato

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:19 pm

ok. Teda ma tean.
Tagasi üles Go down
Krekan Yagami
ninja akadeemia õpilane
ninja akadeemia õpilane
Krekan Yagami

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:24 pm

Jah.Ta varsti lõpetab selle Anbu töö...(muide kas 30 ryo'd on nagu PÄRISELU 1tund?Razz aa ja muide ega missioonidega raha ei saa?või saab?)
Tagasi üles Go down
H.Kato
Konoha Hokage
Konoha Hokage
H.Kato

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:31 pm

Saab ikka raha misioonide eest.
Tagasi üles Go down
Krekan Yagami
ninja akadeemia õpilane
ninja akadeemia õpilane
Krekan Yagami

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:34 pm

Okei ma otsustan , et ma tulen siia tööle ning küsis luba tööle asumiseks.kui see luba on antud/antakse hakkas ta kohe tööle.
(aga kas 1 tund on 30 ryot siis ?O.o)
(ja kui palju ma saan iga missiooni eest...kus see kirjas on...ühiskondliku töö eest saab kah ryo'si?Very Happy)
Tagasi üles Go down
Fred
Jounin
Jounin
Fred

Postituste arv : 1980
Pärisnimi : Fred
Registration date : 19/08/2007

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 5:39 pm

(SEe oleneb missioni ohtlikuses ja sellest kui rikkas selle missioni käsib läbi viia)
Tagasi üles Go down
https://narutomaailm.forum.co.ee
Markus Gaara
Special jounin
Special jounin
Markus Gaara

Postituste arv : 201
Registration date : 19/09/2007

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 8:32 pm

Markus astius sisse ja küsis kas sa saaksid teha mulle järgmise kuu tõõ graafiku ja märkas yagumist ja lausus oh Tere
Tagasi üles Go down
H.Kato
Konoha Hokage
Konoha Hokage
H.Kato

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 8:41 pm

"Siin sa oledki. Ma võtsin uue abilise tööle. Ta on Krekan Yagami. Palun, siin on su uus töögraafik ja sulle ka Krekan." lausus valgehunt paberid käes." Ma panen ühe taga seina peale ka et meelest ära ei läheks."
Tagasi üles Go down
Markus Gaara
Special jounin
Special jounin
Markus Gaara

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeReede Nov 23, 2007 6:18 pm

"ok , oih praegu on minu kord " ehmatas Gaara ja asus leti taha Ostjaid ootama
Tagasi üles Go down
Elven Junior
Jounin
Jounin
Elven Junior

Postituste arv : 691
Pärisnimi : Madis
Registration date : 28/10/2007

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeReede Nov 23, 2007 11:55 pm

Elven sammus samal ajal poodi, näos kurb ilme. Ta sammus leti juurde ja pani poolenisti tuhaks muutunud särava ja uhke mõõga lauale. Mõõk oli Chuunin eksamil metsas tuhastunud osa ja sellepärast oligi see sellises olukorras. Ülemine osa oli täiesti väike osa alles ja mida allapoole lähed seda vähem tuhastunud oli. Kõige all, umbes pool meetrit oli terve. "Kas seda on võimalik kuidagigi parandada ja teha ta sama teravaks kui ennem. See on kõigest ju mõõga ülemine osa, tehtud tugevast metallist... SEe peab olema võimalik... See käepidemet ja ei oleks kuid" Elvenile tuli oma mõõga pärast pisarad silma.
Tagasi üles Go down
Markus Gaara
Special jounin
Special jounin
Markus Gaara

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeLaup Nov 24, 2007 1:07 pm

Mg vaats mõõka mõtlikult ja lausus siis "seda saab isegi parandada , aga see võtab aega"
Tagasi üles Go down
Elven Junior
Jounin
Jounin
Elven Junior

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeLaup Nov 24, 2007 1:40 pm

Elven säras. Ta oli kindel et see võtab mitu kuud. "Selljuhul tehke kõik mis saab. Ma maksan kõik kinni, mis vaja." Ta teadis, et tal hetkel olid väiksed rahalised raskused, kuid missioonidega üritas ta rohkem raha treenida.
Tagasi üles Go down
Markus Gaara
Special jounin
Special jounin
Markus Gaara

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeLaup Nov 24, 2007 2:04 pm

"Valgehunt kas siin Konohas on kuskil sepatõõgoda võoi vähemalt kus saaks tegeleda selliste asjdega" küsis MG "teksin selle hea meelega korda , maksta pole sul vaja sa pead ainult lubama , et sa ei reeda konohad nagu seda Ozora Vahepeal tegi" Ütles Mg mõõka vaadates
Tagasi üles Go down
H.Kato
Konoha Hokage
Konoha Hokage
H.Kato

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeLaup Nov 24, 2007 2:10 pm

"ikka on siin sepitöökoda kuid mitte sellist mis suudaks selle korda teha. Te peate minema Kivi maakonda. Seal on mul üks sõber. Ta on mõõga meister. Ta mõõgad on nüüd kõige tugevamad ja tervamad mis leida võib. Ta suudab su mõõga korda teha. Kui sinna jõuad ütle lihtsalt et oled minu sõber ja ta ei küsi tasu ega muid küsimusi. Anna talle see kiri ka siis kui sinna lähed" ütles valgehunt ja andis kirja elvenile.
Tagasi üles Go down
Elven Junior
Jounin
Jounin
Elven Junior

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitimeLaup Nov 24, 2007 2:15 pm

Elven tõstis pilgu Valgehundi poole ja lausus "Siiski on jaapaniis üks veel parem mõõgameister. Ta on hetkel surnud. Ta tegi 10 maailma paremat mõõka. Neist kaks parimat on hetkel minu käest. "kaks samuraid" kutsutakse neid." Ta viiaps kahele samurai mõõgale ta kürval "Kuid ma ei luba midagi. Ma kunagi ei luba!"
Tagasi üles Go down
Sponsored content

poes - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: poes   poes - Page 2 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

poes
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3Mine lehele : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» poes
» Poes