H.Kato Konoha Hokage
Postituste arv : 1571 Asukoht : Kolmas kivi päikesest Pärisnimi : Salastatud Registration date : 02/09/2007
| Pealkiri: Re: Sprite Opening! Kolm Dets 31, 2008 4:11 am | |
| Hehe mõtlesin ise ka asjaga natuke tegeleda. GameMakerit ma ei kasutanud kuid sain valmis sellise asja, see on väga töötlematta aga vähemalt töötab ja võtke ka arvesse et see on esimene liikuv pilt mis ma teinud olen Kui ma olen osavam, võin ma mingi väikese n.ö. filmikese ka kokku panna (EDIT: mhm... kuidagi väike tuli... ja kiire... seda peab järgnevate asjade juures arvesse võtma ) | |
|
H.Kato Konoha Hokage
Postituste arv : 1571 Asukoht : Kolmas kivi päikesest Pärisnimi : Salastatud Registration date : 02/09/2007
| |
marexx Chuunin
Postituste arv : 500 Registration date : 06/11/2007
| Pealkiri: Re: Sprite Opening! Nelj Jan 29, 2009 10:21 am | |
| ega filme gamemakeriga ei tehta. mina kasutan näiteks adobe flashi. Gamemaker ikka mängude tegemiseks mõeldud | |
|
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Sprite Opening! Nelj Jan 29, 2009 1:38 pm | |
| Ega jah kuid mine tea ehk kuidagi ikka saab ma kasutan macromedia flash 8 ja dreamworks 8 Suht hästi saab teha. Loogiliselt saab ka gimp-iga teha kuid eelnevalt nimetatud programmid on ikkagi nõksu ees | |
|
marexx Chuunin
Postituste arv : 500 Registration date : 06/11/2007
| Pealkiri: Re: Sprite Opening! Reede Jan 30, 2009 12:30 pm | |
| gamemakeris peab 3x-4x kauem jamama kui flashis et valmis saada. ja flashis saab veel palju sujuvamalt teha kui gamemakeris | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Sprite Opening! | |
| |
|