| Hetkene Missionide sadu | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Fred Jounin
Postituste arv : 1980 Asukoht : Hiiu Country Hiden Village Kaigutsi Pärisnimi : Fred Registration date : 19/08/2007
| Pealkiri: Hetkene Missionide sadu Laup Dets 22, 2007 5:33 pm | |
| Hokage istus oma toolil ja kutdsus oma juurde 3 anbut ja saatis nad kõiki konoha ninjasi kutsuma | |
|
| |
Markus Gaara Special jounin
Postituste arv : 201 Age : 33 Asukoht : Konoha Registration date : 19/09/2007
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Laup Dets 22, 2007 5:41 pm | |
| MG jõudis kohale esimesena. | |
|
| |
Fred Jounin
Postituste arv : 1980 Asukoht : Hiiu Country Hiden Village Kaigutsi Pärisnimi : Fred Registration date : 19/08/2007
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Püh Jan 06, 2008 5:36 pm | |
| Missionid siis sellised Päesta Kaguja vanglast 1 Inimene BF pani laulale pildi ja kirjutas sinna alla See mission on päesta see inimene kes pildil Kaguya vanglast ta on tegelikult konoha ninja. Kivi küla vargad Tabage varas kes varastas kivi küla pealinnast kullast kiriku kella Kose küla Kulla kaevandus Pead saama kätte vargad kes varastasid Kulda kose küla kulla kaevandusest Salapärane kunai ja viimane ülessanne uurige kelle kunai see on . ja BF PANI SELLE JUTU KÕRVALE SELLE KUNAI | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
Postituste arv : 1571 Asukoht : Kolmas kivi päikesest Pärisnimi : Salastatud Registration date : 02/09/2007
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Püh Jan 06, 2008 7:52 pm | |
| Niiet meil on siin vaja leida 4 inimest: 1 põgenenud, 2 varast ja 1 salapärane kunai viskaja. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Püh Jan 06, 2008 8:49 pm | |
| "jah" ütles BF Kes oli vahepeal tagisi tulnud , Ta otsa esine tegi ikka valu ja ta nägu oli selle pärast kuri. | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
Postituste arv : 1571 Asukoht : Kolmas kivi päikesest Pärisnimi : Salastatud Registration date : 02/09/2007
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Kolm Jan 09, 2008 4:15 pm | |
| Anna üks mulle. suvalt. Kõik on parajad tüütsed. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Kolm Jan 09, 2008 4:32 pm | |
| "Ma annan sulle Kivi küla Vargad Missioni , sest sa oskad suhteliselt hästi Jälitada" | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Kolm Jan 09, 2008 4:41 pm | |
| "ma lähen vaatan mis suudan teha. On see solo missioon?" küsis valgehunt. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Kolm Jan 09, 2008 4:46 pm | |
| "kui sa tahad Võid kedagi kaasa võtta" ütles BF. | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Kolm Jan 09, 2008 9:07 pm | |
| "kes praegu vaba on? nimekiri paljun." ütles valgehunt. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Nelj Jan 10, 2008 3:47 pm | |
| "Ballafrog Yamanaka , Saya . mulle praegu rohkem ei tule meelde , MG , Iriko ja shikate on missionil" | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Nelj Jan 10, 2008 5:01 pm | |
| "ma võtan kaasa su venna siis. Ütle talle et me saame kokku homme kell 5 hommikul kui tahame päevaks kivi maakonnda jõuda." ütles valgehunt ja läks ettevalmistama. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Nelj Jan 10, 2008 7:49 pm | |
| "olgu" ütles BF talle järele | |
|
| |
Ballafrog Yamanaka Special jounin
Postituste arv : 97 Asukoht : Missionil Registration date : 09/11/2007
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Nelj Jan 10, 2008 7:54 pm | |
| Ballafrog astus sisse ja lausus "Tere vennas" , ta vaatas kulmu kortsutades BF ile otsa ja Küsis "mis teoksil" | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Nelj Jan 10, 2008 8:05 pm | |
| Bf silmitses venda ja ütles "tere ise ka" ja jätkas "sa lähed koos valgehundiga homme hommikul kell 5 missionile Te lähete kinni püüdma kivi küla vargaid nõus?" | |
|
| |
Ballafrog Yamanaka Special jounin
Postituste arv : 97 Asukoht : Missionil Registration date : 09/11/2007
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Nelj Jan 10, 2008 8:09 pm | |
| "nõus" ütles Ballafrog ja lahkus | |
|
| |
James Horoz
Postituste arv : 71 Registration date : 10/01/2008
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Nelj Jan 10, 2008 8:13 pm | |
| Nüüd koputas Nundu uksele. Kui ta vastust kuulis, sisenes ta ja läks hokage laua juurde. "Tere. Ma tulin siia asja pärast. Ma tahaks teada, kus kohas on Elven Secret!" | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Reede Jan 11, 2008 9:16 pm | |
| "elven secret on Akatski liige" ütles Bf jälgides uut inimest Konohas. | |
|
| |
James Horoz
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Reede Jan 11, 2008 10:54 pm | |
| "Akatsuki?" Ta silmad muutusid hetkega kollaseks ja keskele tulid ringid. Nagu Elveni silmad on. "Vabandust..." Ta silmad muutusid normaalseteks. Ta hõõrus neid. "Akatsuki... Õige" Ta teadis küll kes, akatsuki on. "Need on need inimesed, kellel on mustad riided seljas punaste pilvedega?" Nundu hakkas vaikselt naerma "Ma soovitan sul linna üle vaadata. Üks akatsuki liige nuhib siin ringi. Ma võtsin ta maha, kuid ma lasin minna, kuna mul polnud taga enam midagi rääkida. Mis teha..." Ta naeratas. Nüüd muutus Nundu nägu tõsiseks. "Kas te pole midagi vastu, kui te jagaksite akatsuki kohta nii palju informatsiooni kui teate. Mul on vaja leida vend, mis iganes juhtugu!" | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Laup Jan 12, 2008 10:15 am | |
| "ega ma nendest palju ei tea aga , Ma tean et nad elavad kuskil koopas , mida keegi ei tea peale nende liikmete , N3ende juht on Alex , Elven on praegu arvatavasti missionil , aga ma ei tea millisel , Meie käes on nende üks liige. äkki tahad tema käest küsida akatsuki kohta ma arvan et tema teab rohkem" Ütles Bf ja vaatas Nundut | |
|
| |
James Horoz
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Laup Jan 12, 2008 1:34 pm | |
| "Jah" Lausus Nundu siis. "Ma kuulaksin tema heameelega läbi." Ta tõmbas maast ühe rulli ja avas selle. "Üks moment." Ta tõmbas välja ühe pliiatsi ja tegi sinna märke. Nüüd keris ta selle hetkega kokku, nii et see scroll lendas kahe käe vahele ja lausus "Fire style, small fireburst Jutsu!" Ta puhus õrnalt tuld suust välja mis tegi tema käes oleva scrolli tuhaks. Nüüd aga tuhatükid ei lennanud maha. Need jäid ikka scrolli kujuna. "San!" Järgmisena lendasid tuhatükid igale poole linnapeale laiali.
Ta haaras nüüd ühe väikse tuhatüki, mis maha lendas ja pani lauale, nii et hokage nägi seda. "See tuhatükk ei lähe katki. Kui siin linnas liigub akatsuki, siis see tuhatükk läheb põlema. See on jutsu, mida ma igas külas kasutan. Tuha tükid on igal pool laiali, nii et on võimatu märkamatult liikuda. Need on chakara küla tervitused Konoha suurele linnale." Tuhatükk, mis nüüd laual oli, hakas põlema ühe metalli tüki peal, mis Nundu ennem alla oli pannud. "Teil liigub ringi Akatsuki, keda ma ennem vist kohtasin! Kuid nüüd tahan selle akatsuki liikmega kokku saada!" | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Laup Jan 12, 2008 1:48 pm | |
| "kui sa kohtasid ühte linna tänavatel siis on siin külas 2 akitsukui liiget , tule ma viin su konoha politseijaama kus üks on ,seal saad teda üle kuulata"ütles Bf | |
|
| |
James Horoz
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Laup Jan 12, 2008 2:21 pm | |
| "See üks, ei lähe arvesse. Kui ta on maja sees, siis see loits ei tööta. Aga kui ta hetkeks pistab nina tänava, siis süttib kohe see põlema, ükskõik mis jutsut ta kasutab. Kui see värv on punane, on siin üks akatsuki. Kui see on roheline, on kaks kuni kolm. Kui see on sinine on siin üle nelja. Kui on must, siis on siin väga palju, ehk kuni üheksa! Kuid lähme" | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Laup Jan 12, 2008 3:53 pm | |
| "huvitav loitsi " ütles Bf ja hakkas Konoha politseijaama poole minama | |
|
| |
James Horoz
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu Laup Jan 12, 2008 5:04 pm | |
| Nundu kõndis hokage järel. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Hetkene Missionide sadu | |