| Konoha eemal tänav | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Fred Jounin
Postituste arv : 1980 Asukoht : Hiiu Country Hiden Village Kaigutsi Pärisnimi : Fred Registration date : 19/08/2007
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Laup Nov 24, 2007 6:42 pm | |
| Bf avas silmad ja hakkas ennast nukkide abil üles tõstma ta tõusis ja jäi vaatama kausustesse | |
|
| |
Ao Kairui Missing-nin
Postituste arv : 392 Asukoht : Killing some Motherfuckers Pärisnimi : Ozora Makoyu Uchiha Registration date : 07/10/2007
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Laup Nov 24, 2007 8:58 pm | |
| Ozora hüppas katusele ja üritas märkamatuks jääda ning pomises endamisi:"NAd ikka tegid seda".JA ta haihtus. | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
Postituste arv : 1571 Asukoht : Kolmas kivi päikesest Pärisnimi : Salastatud Registration date : 02/09/2007
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Laup Nov 24, 2007 10:05 pm | |
| "Giant waterwave jutsu" Järsku väikesest ojast linna keskel tuli välja hiiglaslik laine mis kustusats ja sulges tulele tee mis oli kiirlt levimas. Imelikul kombel ei tabanud suur vesi inimesi. Nad said märjaks aga vool neid minema ei viinud. Oja juures oli näha valgehunti. Ta kasutas shadow clone jutsut ja tõttas appi vigastutele. Tal oli kaasas ka ülejäänud ANBU rühm kes pole saanud vigastada. Me otsustasime akatsuki linnast kuidagi minema viia. siin linnas on liiga palju tavaisikuid kes võib viga saada. Nad võidaksid praeguse seisuga. Kui ainult teaks mis nad tahavad. | |
|
| |
Elven Junior Jounin
Postituste arv : 691 Age : 31 Pärisnimi : Madis Registration date : 28/10/2007
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Laup Nov 24, 2007 10:59 pm | |
| Kuid õnneks on hetkel oht möödas" Lausus Elven naeratades ja samal aial hingeldades. Ta tundis järjekordselt kasutuna, kuna appikutse vett kustutama oli mõtetu tegu. | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
Postituste arv : 1571 Asukoht : Kolmas kivi päikesest Pärisnimi : Salastatud Registration date : 02/09/2007
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Püh Nov 25, 2007 9:51 am | |
| "õnneks jah." ütles valgehunt naerdes kuid ta tundis et oli liiga hilja kohale jõudnud. | |
|
| |
Elven Junior Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Püh Nov 25, 2007 2:22 pm | |
| elven vaatas ümbrust. oma 1/10 linnast oli ära põlenud mis oli nii kahju. Ta tundis raevu enda vastu, et ta jälle oli kasutu olnud. Ta lihtsalt kõndis minema. | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Püh Nov 25, 2007 6:49 pm | |
| valgehunt läks elveniga mõõda tänavaid . Mõlemal väga mornid näos ees."Mulle kulub üks kõva jook ära. Tule, ma teen sulle ka midagi välja selles linnaosas mis ei ole hävinud." ütles valgehunt." Kuule, tule minuga homme metsa, lähme treenime natuke." | |
|
| |
Elven Junior Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Püh Nov 25, 2007 11:08 pm | |
| Elven noogutas "Mulle kulub kah üks kange jook ära" ta kõndis koos valgehundiga edasi kuni Elven küsis Valgehundi käest "Sa ei ole viimasel ajal tundud end kasutuna ja üksikuna, ei ole missioone sulle ega midagi muud?" Ta nägu oli väga morn | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Esm Nov 26, 2007 6:16 pm | |
| "mul pole tõesti viimasel ajal mingeid suuremaid misioone. Tunnen ikka kasutuna. küll varsti mullegi mingi suurem misioon tuleb. Mul ongi aeg ennast treenida." | |
|
| |
Fred Jounin
Postituste arv : 1980 Asukoht : Hiiu Country Hiden Village Kaigutsi Pärisnimi : Fred Registration date : 19/08/2007
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Esm Nov 26, 2007 6:44 pm | |
| Bf sammus Valgehundi juurde ja lausus kuulsin et sa tahtsid missioni . võta 2 tükki oama tiimist kaasa ja mine luurama ühte isikut kes annab kelegile käske ja see keegi annab omakorda Akitsukile käske . Mine uuri välja mis käska tal on plaanis anda. "ma teanm et see on raske mission ., aga ma usun sinusse" | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Teis Nov 27, 2007 9:03 pm | |
| Anna mull eikka vähe rohkem detaile. Kus ta on ja oleks hea kui teaks kui ka millal. | |
|
| |
Elven Junior Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Teis Nov 27, 2007 11:41 pm | |
| "Akatskile annab käske ainult üks mees. Üks on nende boss ja seda ei tea keegi, kes see on, kus ta on, mis ta teeb, mis ta plaanid on... Selle kohta on meil võimatu uurida. Teise inimesega sa kohtusid. See kes kuumutaja kõrval seisis. Ma ei tea ta nime, kuid teda on võimatu luurata. Akatski kedagi teist ei kuula. Isegi mitte orochimarut. Orochimaru on akatski jaoks üks ala-arenenud idioot." See tähendas, et Elveni arvates, ei olnud kedagi teist keda luurata või uurida | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Kolm Nov 28, 2007 5:48 pm | |
| "on küll ta oli vanasti mu üks parimatest sõpradest nüüd sain venna käest teada miss akitsukis toimub (ta oli seal ju vangis , see mees kohtufb selle teise mehega(kes omakorda annab käske akitsukile) Mee külas kus arvatavasti on ka mõni Akitsuki kellewgi ihukaitsjaks kaasas. "see kohtumine toimub ülehomme kell 6 edu teile ütles bf | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Nelj Nov 29, 2007 7:22 pm | |
| "Millal te minema Hakkate see on juba homme ega Mee külla on ka ju pikk tee | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Nelj Nov 29, 2007 10:11 pm | |
| ma võtan paar oma mees kaasa või koostad ise meeskonnad? ma lahkuks 2 tunni pärast. Piisav aeg et järele mõelda ja asju pakkida. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Reede Nov 30, 2007 4:00 pm | |
| "ma ütlesingi et pead oma meeskonnast kedagi kaasa võttma ja pidage meeles see toimub mee külas" ütles bF JA LEHVITASD vSALGELEHUNDILE JA eLVEWNILE | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Reede Nov 30, 2007 8:42 pm | |
| olgu. aga kas ma 3 liiget ei vaja? mul on ainult 2 liget: mina ja elven. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Reede Nov 30, 2007 8:51 pm | |
| ei ole vaja ise teate ütles bf | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Reede Nov 30, 2007 9:09 pm | |
| "ok. kohtume tunni pärast väravate juures, elven" | |
|
| |
Elven Junior Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Reede Nov 30, 2007 11:02 pm | |
| Valgehunt ütles seda ei kellegile, kuna elven oli ammu juba kadunud märkamatult. | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Laup Dets 01, 2007 2:35 pm | |
| "millal ta jõudis minna?" küsis valgehunt bfi käest. "Ma olin korraks talle seljaga ja juba läks. kiire mees. Ma lähen ka nüüd valmistuma." | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Püh Dets 02, 2007 12:09 pm | |
| "olgu hgead aega " ütles BF | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav Püh Dets 02, 2007 1:52 pm | |
| (tehke nüüd teema Mee külla) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Konoha eemal tänav | |
| |
|
| |
| Konoha eemal tänav | |
|