| teie lemmik musa | |
|
+6Elven Junior marexx Gerda Saya H.Kato Fred 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Fred Jounin
Postituste arv : 1980 Asukoht : Hiiu Country Hiden Village Kaigutsi Pärisnimi : Fred Registration date : 19/08/2007
| Pealkiri: teie lemmik musa Reede Sept 07, 2007 3:43 pm | |
| head bändid Nas CNN Kanye West Fort Minor Fall out boy Gym class heroes Linkin Park | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
Postituste arv : 1571 Asukoht : Kolmas kivi päikesest Pärisnimi : Salastatud Registration date : 02/09/2007
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Reede Sept 07, 2007 5:54 pm | |
| Mu lemmik bänd on Linking Park muidu kuulan kõike peale klassika, vaiba kloppimise ja mingite spice girl, nexsuse sitta | |
|
| |
Saya Genin
Postituste arv : 229 Pärisnimi : Triin Registration date : 04/09/2007
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Reede Sept 07, 2007 6:21 pm | |
| Kuulan absull kõike :d aga paremad esindajad on arvutis olemas jaah ma kuulan klassikat, kui olen parajas masendus meeleolus, ja ma kuulan mettalit, kui on vääga sitt tuju, kuulan träna ka kui olen klubis.... Lemmikuid : Blink182 Linkin Park Lifehouse Tanel Padar & The Sun Metallica Red Hot Chilli Peppers Terminaator Dagö 3 doors down 12 stones The Oasis The Veronicas Papa Roach Paramore ja oi neid on veel palju palju | |
|
| |
Fred Jounin
Postituste arv : 1980 Asukoht : Hiiu Country Hiden Village Kaigutsi Pärisnimi : Fred Registration date : 19/08/2007
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Reede Sept 07, 2007 7:27 pm | |
| - Saya kirjutas:
- Kuulan absull kõike :d aga paremad esindajad on arvutis olemas
jaah ma kuulan klassikat, kui olen parajas masendus meeleolus, ja ma kuulan mettalit, kui on vääga sitt tuju, kuulan träna ka kui olen klubis.... Lemmikuid : Blink182 Linkin Park Lifehouse Tanel Padar & The Sun Metallica Red Hot Chilli Peppers Terminaator Dagö 3 doors down 12 stones The Oasis The Veronicas Papa Roach Paramore
ja oi neid on veel palju palju kommenteerin bling 182 hea linkin park hea lifehouse pole kuuulnud tanel padar mega sitt mu arust metallica mõned head laulud on rhcp hea vanasti oli lemmik terminaator parem kui tanel padar aga ei meeldi ikka dägo , 3 doors down , 12 stone pole kuulnud oasis üks vanasti lemmikutest ja viimaseid ei tea | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
Postituste arv : 1571 Asukoht : Kolmas kivi päikesest Pärisnimi : Salastatud Registration date : 02/09/2007
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Reede Sept 07, 2007 7:36 pm | |
| - Bigfreeze kirjutas:
- head bändid
Nas CNN Kanye West Fort Minor Fall out boy Gym class heroes Linkin Park Kommenteerin Nas- pole kuulnud CNN- see oli vist üks telekanal Kanye West- mõned suht head Fort Minor- hea Fall out boy- väga hea Gym class heroes- väga hea Linkin Park- kõige parem | |
|
| |
Saya Genin
Postituste arv : 229 Pärisnimi : Triin Registration date : 04/09/2007
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Laup Sept 08, 2007 8:42 pm | |
| - Bigfreeze kirjutas:
- head bändid
Nas Kanye West Gym class heroes
ei tea neid..aga ma uurin välja ja siis komentaarin neid ka aga teised on ka mu arvuti filedes olemas kusalgi;) nii et kuulatavad | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Püh Sept 09, 2007 1:43 pm | |
| Gym Class heroes on üks mu lemikutest. Eriti see lugu: Gym Class Heroes - Clothes Off | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Püh Sept 09, 2007 2:32 pm | |
| Cnn jumala hrea bänd mitte teekanal telekanalk on jah aga bänd on ka. Cnn-Anything goes oli vist hea oli vist see cnn i laul ja blooody mponey ka Nas- Daddy little girl ja mu lemmik laul on Fall out boy & Gym Class Heroes- Mashu up Sitaks hea | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Püh Sept 09, 2007 8:03 pm | |
| sammuti on ka Bloodhound Gang - Fire Water Burn; Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs; Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Esm Sept 10, 2007 5:08 pm | |
| cnn tribue to big pun vist oli midagi sellist kanye west on nagu usa ursula jumala pohilt laulab. nas-street dreams nas-gangster dreams vist oli nimetan veel head bände: Bling182 Green day Linkin Park Simple plan 1 hea laul Rhcp S.o.a.d mõned head laulud The rasmus vana lemmik sum41 ursula Kemo Myuide Kemo-kohuke see on nagu ursula Fort minor | |
|
| |
Gerda Genin
Postituste arv : 168 Age : 32 Registration date : 18/10/2007
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Nelj Okt 18, 2007 5:13 pm | |
| Metal, rock, hard metal. Raskem muusika ühesõnaga. ^^ | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Nelj Okt 18, 2007 5:16 pm | |
| Kemo on jumala naljakas bänd . Mõned on suht naljakasd laulud kui ma ei eksi siis see pon pop vist aga hea ikka
lahe | |
|
| |
Gerda Genin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Nelj Okt 18, 2007 5:19 pm | |
| Mulle Kemo eriti ei meeldi. List minu lemmikbändidest läbi aegade:
Nickelback Nirvana RHCP Limp Bizkit Good Charlotte Billy Talent Nightwish Evanescence Enya Within Temtation Murderdolls AFI My Chemical Romance One Republic | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Nelj Okt 18, 2007 5:24 pm | |
| RHCP on nendest kindel parim .Billy Talenti ja Nightwish kuulab mu isa | |
|
| |
Gerda Genin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Nelj Okt 18, 2007 5:25 pm | |
| Ma eelistan nendest tegelikult kõige rohkem Nickelbacki. Seda olen kõige kauem kuulanud ja see on kõige rohkem südamesse pugenud. | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Nelj Okt 18, 2007 9:23 pm | |
| mu lemmikud: Linking park(mu lemmik bänd ültse) Billi talent(Fallen leaves) Gym Class Heroes(Clothes off) Fall Out Boy(Thnks Fr Th Mmrs) Papa Roach(palju laule) P.O.D.(Good Bye For Now) Bling 182(palju laule) Byz(Do You Wanna Fuck) Nicleback(Rockstar; Photograph) ja paljud teises(sulgudes on selle bändi lemmik laul) | |
|
| |
Gerda Genin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Nelj Okt 18, 2007 9:27 pm | |
| - valgehunt kirjutas:
- mu lemmikud:
Linking park(mu lemmik bänd ültse) Billi talent(Fallen leaves) Gym Class Heroes(Clothes off) Fall Out Boy(Thnks Fr Th Mmrs) Papa Roach(palju laule) P.O.D.(Good Bye For Now) Bling 182(palju laule) Byz(Do You Wanna Fuck) Nicleback(Rockstar; Photograph)
Linkin Park - Eluhea bänd. Tõesti. Billy Talent - Üks lemmikutest. Gym Class Heroes - Eriti pole kuulanud, klassiõde kiidab. Fall Out Boy - Sulgudes olev laul on tõesti hea. Papa Roach - Pole sattunud kuulama. P.O.D. - Veel üks hea bänd. Minu lemmiklooks selle bändi poolt oleks 'Boom'. Blink182 - Mingi hetk kuulasin ja fännasin, nüüd olen maha rahunenud, aga meeldib ikkagi. Byz - Pole kuulnudki sellest. Peab uurima. Nickelback - MINU KALLIS! xD Minu lemmikbänd läbi aegade. Nonii. XD Mul oli vajadus kellegi bände kommenteerida. (a) | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Nelj Okt 18, 2007 9:32 pm | |
| - Gerda kirjutas:
- valgehunt kirjutas:
- mu lemmikud:
Linking park(mu lemmik bänd ültse) Billi talent(Fallen leaves) Gym Class Heroes(Clothes off) Fall Out Boy(Thnks Fr Th Mmrs) Papa Roach(palju laule) P.O.D.(Good Bye For Now) Bling 182(palju laule) Byz(Do You Wanna Fuck) Nicleback(Rockstar; Photograph)
Linkin Park - Eluhea bänd. Tõesti. Billy Talent - Üks lemmikutest. Gym Class Heroes - Eriti pole kuulanud, klassiõde kiidab. Fall Out Boy - Sulgudes olev laul on tõesti hea. Papa Roach - Pole sattunud kuulama. P.O.D. - Veel üks hea bänd. Minu lemmiklooks selle bändi poolt oleks 'Boom'. Blink182 - Mingi hetk kuulasin ja fännasin, nüüd olen maha rahunenud, aga meeldib ikkagi. Byz - Pole kuulnudki sellest. Peab uurima. Nickelback - MINU KALLIS! xD Minu lemmikbänd läbi aegade.
Nonii. XD Mul oli vajadus kellegi bände kommenteerida. (a) Nickelback on ka üks mu top bände. Gym Class Heroes on jälle top bände koos Fall Out Boy, Papa Roach ja Blink 182-ga. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Teis Nov 06, 2007 8:21 pm | |
| - valgehunt kirjutas:
- mu lemmikud:
Linking park(mu lemmik bänd ültse) Billi talent(Fallen leaves) Gym Class Heroes(Clothes off) Fall Out Boy(Thnks Fr Th Mmrs) Papa Roach(palju laule) P.O.D.(Good Bye For Now) Bling 182(palju laule) Byz(Do You Wanna Fuck) Nicleback(Rockstar; Photograph) ja paljud teises(sulgudes on selle bändi lemmik laul) Linkin Park(eluhea bänd see sai ju aasta bändiks ka) Billi Talent (pole kuulanud mu paps kuulab seda) Gym Glass Heroes ( Hea pänd Take a look at my girlfriend ja Mash Up on head laulud) Fall out boy (Thanks Fr th Mmrs hea laul täiega see This ist an arms race või mis se ka poleks on ka hea Papa roach (last resort on kõige parem laul sellel pändil suht hea pänd) P.O.P mis see on mingi pop muusika bänd ve? Bling 182 hea bänd neil on oma stiil Byz pole kuulnudgi nickelback ei tea | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Teis Nov 06, 2007 8:23 pm | |
| BedWetters on ka hea pänd sitaks meeldib see "Dramatic letter to the ...... " The Grits-Ohh ahh on hea ja mulle on hakkanud Hip hop ka meeldima | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Teis Nov 06, 2007 8:52 pm | |
| Selle Foorumi top olen jälginud ja nüüd siis Top 20 Selle foorumi Bänndid. 1. Fall Out Boy 2. Linkin Park 3. Gym Class Heroes 4. Bling182 5. RHCP(Red Hot Chilli Pepers) 6. Nickelback 7. Billi Talent 8. Papa Roach 9. Fort Minor 10. CNN 11. Kanye West 12. Oasis 13. Bloodhound Gang 14. Kemo 15. Nightwish 16. P.O.D 17. Nas 18. Lifehouse 19. Tanel Padar & The sun 20. Metallica | |
|
| |
marexx Chuunin
Postituste arv : 500 Registration date : 06/11/2007
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Teis Nov 06, 2007 8:54 pm | |
| wow blink on tõsiselt vana bänd ja läks suht ammu lahku ka juba. ming sum41 ja plus 44 neil peaks mõlemal üks blinki liige olema. | |
|
| |
Fred Jounin
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Teis Nov 06, 2007 8:55 pm | |
| Ok siis Jama Bling tegi head musa | |
|
| |
H.Kato Konoha Hokage
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Teis Nov 06, 2007 9:28 pm | |
| Blink182 on väga hea bänd. | |
|
| |
marexx Chuunin
Postituste arv : 500 Registration date : 06/11/2007
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa Teis Nov 06, 2007 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: teie lemmik musa | |